Energiek in buispostsystemen!

ASP Lab - Volledig automatische sorteeroplossing voor uw laboratorium

De samenwerking tussen ASP Lab Automation en Sumetzberger, heeft geleid tot een volledig automatische totaaloplossing voor in het (klinisch) laboratorium op het gebied van (bloed)monsterhandling- en sortering.

ASP Lab is gespecialiseerd in het sorteren en verwerken van monsters. Met hun ASP SortPro Tube Sorter productlijn, leveren zij de snelste en meest betrouwbare sorteerder op de markt.
Deze modulaire sorteeroplossing is geheel naar wens samen te stellen door de verschillende modules te combineren.

Samen met de integratie van het Sumetzberger AutoUnload buispoststation, ontstaat een naadloze en volledig automatische overgang van het buispostsysteem naar de sorteerder.
De monsters worden vanaf de afdeling verzonden met het buispostsysteem en komen aan in de ASP Lab SortPro sorteerder. Hier worden de monsters gescand en doorgevoerd naar de analysestraat, gesorteerd in bakken voor manuele afhandeling, of automatisch geladen in een AutoUnload buispostcarrier voor gedecentraliseerde afhandeling.

De AutoUnload buispoststations worden, als uitbreiding, volledig geïntegreerd in de bestaande buispostinstallatie, zonder dat hier andere aanpassingen aan aangebracht hoeven te worden.
Hiermee komt de automatische sorteeroplossing direct beschikbaar voor alle verzendstations in de bestaande installatie.

De combinatie van AutoUnload buispoststations en SortPro automatische sorteermachines, zorgt voor volledige automatisering van afname tot eindanalyse.
Dit is tijd- en kostenefficiënt en neemt de menselijke factor weg uit het analyseproces voor betrouwbare afhandeling van de monsters. 

Sumetzberger ASP Lab station

Benieuwd wat deze oplossing voor uw organisatie kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op of download de brochure.
Website Sumetzberger
Website ASP Lab Automation

asp lab logo      logo jsn      logo sumetzberger