Energiek in buispostsystemen!

Over JSN Techniek

JSN Techniek staat voor 'Technology in Motion'. Met onze eigen installatiedienst en serviceafdeling opereren wij dagelijks vanuit Monster (NL) en Grobbendonk (BE).

Met buispostsystemen zijn wij gestart binnen het toenmalige Van der Arend Installaties in Naaldwijk. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is besloten om de afdeling buispostsystemen onder te brengen in een nieuw en zelfstandig bedrijf. Hiervoor is in juli 2019 JSN Techniek opgericht en zijn wij actief vanuit onze vestiging in Monster. De locatie in Grobbendonk in Belgi├ź is eveneens overgegaan naar JSN Techniek en is hiermee behouden gebleven.

Met deze overstap van Van der Arend Installaties naar JSN Techniek zijn ook de vaste monteurs en kantoorpersoneel, welke zich al jaren voor de buispost hebben ingezet, meegegaan. Hierdoor blijft het vaste aanspreekpunt voor klanten behouden, komen de vertrouwde monteurs over de vloer en kunnen nieuwe relaties bouwen op de jarenlange ervaring van onze kennis en ervaring.

JSN Techniek voor al uw buispost

JSN Techniek is al ruim 25 jaar een toonaangevend installatiebedrijf op het gebied van buispostsystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies, professionele installatie en correctief en preventief onderhoud. JSN Techniek is 'Geautoriseerd Sumetzberger Distribiteur' voor de Benelux en westelijk gedeelte van Duitsland.

JSN Techniek voor een goed advies

Onze specialisten op het gebied van buispost werken in onze verschillende marktgebieden voor een groot aantal toepassingen. Zo zijn wij bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in uw vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van buispostsystemen adviseren wij dan ook aannemers, ingenieurs, technische diensten en eindgebruikers over de inzet van de juiste toepassing met het juiste systeem.