Energiek in buispostsystemen!

Over JSN Techniek

JSN Techniek staat voor 'Technology in Motion'. Onze eigen installatiedienst en serviceafdeling opereren dagelijk vanuit Monster (NL) en Grobbendonk (BE).

Onze werkzaamheden binnen de buizenpost zijn gestart binnen van der Arend Installaties uit Naaldwijk. Om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, is besloten om afdeling de buizenpost onder te brengen in een nieuw, losstaand bedrijf. Hiervoor is in juli 2019 JSN Techniek opgericht en vanaf eind 2019 opereert de afdeling buizenpost geheel vanuit ons nieuwe bedrijfspand in Monster. De locatie in Grobbendonk in Belgi├ź is eveneens overgegaan naar JSN Techniek een blijft daarmee behouden.

Met deze overstap van van der Arend naar JSN Techniek zijn ook de vaste monteurs en kantoorpersoneel, welke zich al jaren voor de buizenpost hebben ingezet, meegegaan. Hierdoor blijft het vaste aanspreekpunt voor klanten behouden, komen de vertrouwde monteurs over de vloer, en kunnen nieuwe relaties bouwen op de jarenlange ervaring van ons personeel.

JSN Techniek voor al uw buispost

JSN Techniek is al ruim 25 jaar een toonaangevend installatiebedrijf op het gebied van buispost. U bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies, professionele plaatsing van uw buispostsysteem en regulier onderhoud. JSN Techniek is 'Geautoriseerd Sumetzberger Distribiteur' voor de Benelux en westelijk gedeelte van Duitsland.

JSN Techniek voor een goed advies

Onze specialisten op het gebied van buispost werken in onze verschillende marktgebieden voor een groot aantal toepassingen. Zo zijn wij bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in uw vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van buispostsystemen adviseren wij dan ook aannemers, ingenieurs, technische diensten en eindgebruikers over de inzet van de juiste systemen.