Energiek in buispostsystemen!

Het bedrijf

JSN Techniek

JSN Techniek is begonnen als van der Arend Installaties. Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van buispost, en officieel Sumetzberger distributeur voor de Benelux en West-Duitsland, zijn wij een toonaangevend bedrijf binnen de sector. Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van buispost, is de bedrijfstak buispost per Juli 2019 zelfstandig verder gegaan: JSN Techniek. Door het behouden van het ervaren personeel op het gebied van buispost, bleven voor bestaande klanten de vertrouwde contactpersonen behouden en komen dezelfde ervaren installatie- en servicemonteurs over de vloer. Nieuwe klanten kunnen bouwen op onze jarenlange ervaring voor een goed advies en snelle service.

Als officieel Sumetzberger distributeur hebben wij altijd een ruime voorraad aan materialen in huis, waarmee wij u snel van dienst kunnen zijn.

Eigen installatiedienst

JSN Techniek heeft een eigen installatiedienst. Onze ervaren monteurs zullen uw buispostinstallatie compleet naar uw wens en volgens afspraak installeren. Hiervoor worden enkel hoogwaardige (montage)materialen gebruikt. Als officieel distributeur van het Oostenrijkse merk Sumetzberger, kunt u bouwen op de hoogwaardige kwaliteit van dit merk, welke al jaren lang een wereldwijd begrip is binnen de sector.

Service

Ook na de oplevering kunt u rekenen op onze ondersteuning. Mocht er onverhoopt een probleem zijn met uw installatie, kunt u rekenen op telefonische ondersteuning. Mocht het probleem telefonisch niet op te lossen zijn, zullen wij zsm. een deskundig servicemonteur te plaatste sturen om het probleem alsnog voor u te verhelpen. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u paraat. Buiten kantoortijden wordt u, voor dringende zaken, door de telefooncentrale doorverwezen naar ons noodnummer.

Alert op veiligheid

Veiligheid staat bij JSN Techniek hoog in het vaandel. Sinds 2012 hebben wij het VCA* certificaat, dat staat voor ‘Veiligheids Checklist Aannemer'. Dit certificaat verplicht onze medewerkers om te werken volgens veiligheidsnormen, die de kans op arbeidsongevallen minimaliseren. Bovendien werken wij allen met veilig gereedschap, dat regelmatig wordt gecontroleerd. Dit dient zowel uw belang als dat van onze medewerkers.

logo kiwa

 

Erkenning van Aannemers van werken in België

Ons bedrijf is in het bezit van het Getuigschrift van Erkenning in de klasse en categorie 2N2 en staat hiermee ingeschreven op de lijst van erkende aannemers in België. JSN Techniek kan hiermee als erkend installateur werken in België uitvoeren die zijn aanbesteed waarop de wet betreffende overheidsopdrachten van toepassing is.

België

Erkend als leerbedrijf

Ons bedrijf is door verschillende instanties erkend als leerbedrijf. Met deze erkenningen zijn wij in staat om onze eigen medewerkers op te leiden tot vakmensen.

ssb logo erkend leerbedrijf

Lidmaatschappen

JSN Techniek is lid van Techniek Nederland, voorheen Uneto-Vni

Techniek Nederland logo

Leveringsvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen zijn de A.L.I.B.-voorwaarden 2007 van toepassing.

Klik hier om deze voorwaarden in een PDF bestand te downloaden.

Inkoopvoorwaarden

Op al onze inkopen, overeenkomsten en afleveringen zijn de A.L.I.B-voorwaarden 2007 van toepassing.

Klik hier om deze voorwaarden in een PDF bestand te downloaden.