Energiek in buispostsystemen!

Besturing

Het hart van het buizenpostsysteem is de centrale. Wanneer een gebruiker een carrier wilt verzenden, zorgd de centrale ervoor dat alle wissels en stations in de juiste positie gezet worden. Ook houdt de centrale de zending in de gaten, zodat de carrier ook daadwerkelijk op de juiste bestemming terecht komt.

Centrale MP10000

De MP10.000 centrale is een oude gediende. Deze centrale gaat al 10-tallen jaren mee, maar dankzij software-updates is deze nog steeds in staat om met alle nieuwe stations overweg te kunnen. De MP10.000 is de voordeligste keus voor een buizenpost systeem. Dankzij de eenvoudige bediening is het systeem makkelijk in gebruik. Daarnaast biedt deze centrale beperkte mogelijkheden voor het monitoren van zendingen of het onderzoeken van storingen.

Het programma (regeling) wordt voor elk buispostsysteem afzonderlijk geschreven en bevat eventueel specifieke functionaliteiten naar wens van de gebruiker.

Power Control

De Power Control is onze nieuwste centrale. Op de stations is de gebruikersinterface gelijk aan die van een MP10.000 gestuurd systeem. Wel bied deze centrale veel meer mogelijkheden voor o.a. het monitoren van zendingen en het zoeken en oplossen van storingen. De zendingen kunnen gemakkelijk worden gevolgd op het schematische overzicht van uw systeem.

De PowerControl Allinone central unit bevat zowel de stuurcentrale voor de buizenpost, als een ingebouwde linux-pc met op Linux Debian gebaseerde SumetzbergerOS voor het monitoren van het systeem. Er hoeft enkel nog een monitor en toetsenbord/muiscombinatie aangesloten te worden.

De central unit kan op het netwerk worden aangesloten. Zo kan het systeem gemonitord worden vanaf bijvoorbeeld een werkplek van de interne technische dienst. Standaard zijn er meerdere mogelijkheden voor support op afstand geïnstalleerd. Dankzij deze mogelijkheid is een bezoek van een van onze monteurs in 90% van de gevallen niet nodig. Functionaliteiten zoals variabele transportsnelheid, spoedzendingen, frequentieanalyse, statistieken etc. zijn standaard.

Power Control wordt vooral toegepast in systemen waarbij hoge controle- en kwaliteits eisen worden gesteld aan de zendingen.

Buispostsystemen
Buizenpost