Energiek in buispostsystemen!

Overige componenten

Het systeem is uit te breiden met verschillende extra, optionele componenten.

Secure receive

Het is mogelijk om een station te voorzien van "secure-receive". Hiermee blijft de carrier in het systeem, totdat iemand zijn of haar pasje scant op het station. Als deze persoon geautoriseerd is om de carrier in ontvangste te nemen, wordt de carrier uitgegeven.

Lopende band

Carriers worden opgevangen door een mandje. Het is echter mogelijk om een station te voorzien van een uitglijgoot, waarna de carriers in een grotere bak of op bijvoorbeel de paktafel terecht komen. Ook kan een station voorzien worden van een lopende band. Met een lopende band kunnen meerdere carriers worden opgeslagen. Carriers kunnen ook verder naar voren over het bureau getransporteerd worden, wanneer het station tegen de muur hangt.

Aankomstmelding

De standaard aankomstmelding heeft een lampje en een speakertje, welke een belletje afspeelt. Het is echter mogelijk om, in plaats van of naast de standaard aankomstmelding, een grotere zwaailamp of flitslicht bij het station te monteren. Zo is het bijvoorbeeld in een grote fabriekshal ook goed zichtbaar wanneer er een carrier is binnen gekomen. 

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden rond uw buizenpostsysteem. Voor alle andere oplossingen kunt u contact met ons opnemen.