Energiek in buispostsystemen!

Laatste nieuws

Van Der Arend Installaties is aan het groeien en heeft sinds enkele weken een nieuwe vestiging in Monster. Hier zijn de expertises Buispost, Water- en Mileutechniek en Elektrotechnische Installaties uitgebreid.

Vestiging Monster

Op maandag 25 maart is er weer een splinternieuwe bedrijfsauto in gebruik genomen. Collega servicemonteur Edwin gaat er weer met veel plezier veel kilometers mee maken. Met dank aan Auto Oostdijk te Monster.

Van Der Arend Bedrijfsbus Van Der Arend Bedrijfsbus

In de nieuwbouw van het Aldi distributiecentrum in Turnhout hebben wij een buispostsysteem met twee systeemlijnen geinstalleerd. Het gebouw is in januari 2019 opgeleverd en heeft een totale oppervlakte van 41.000 vierkante meter. Het gebouw heeft 79 aanleverpoorten en dagelijks zullen er zo’n 2.000 paletten aangeleverd worden via externe leveranciers.

Aldi, Distributiecentrum Turnhout

Wij hadden de grote eer om mee te mogen doen in de film de familie Slim, met onze expertiese voor buispostsystemen, van der Arend heeft een buispostsysteem mogen leveren om de film compleet te maken.

Trailer :

Kijk voor het opgeleverde project:

De nieuwe supermarkt is gevestigd op de begane grond in het voormalige V&D-pand in het winkelcentrum de Tuinen.

Buispost

Van der Arend Installaties levert en installeert de kassa-afroomsystemen. Het is een tweerichting systeem, de kassa's zijn verbonden met het kassakantoor. Zo hebben we ook weer de Dirk van den Broek in Naaldwijk voorzien van buispost.

Dirk van den Broek

Ben jij een calculator/werkvoorbereider met een elektrotechnische achtergrond? Zoek jij een baan waarin jij de spil bent tussen techniek, uitvoering en de organisatie? Wil jij jezelf verder ontwikkelen door opleidingen zowel op technisch als persoonlijk vlak? Reageer dan nu, voordat deze geweldige kans aan je neus voorbij gaat!

Pages