Energiek in buispostsystemen!

Laatste nieuws

Bij JSN Techniek zullen de werkzaamheden in de eerste instantie door gaan. Wel nemen wij alle adviezen van het RIVM in acht en passen onze werkwijze daar op aan indien nodig. Wij volgen de situatie nauwgezet en passen onze werkwijze aan mochten de situatie en de adviezen vanuit het RIVM veranderen.

In opdracht van overkoepelende organisatie Detailresult group, is JSN Techniek begonnen aan de preventieve onderhoudsronde van de buizenpost bij alle Dirk van den Broek en Dekamarkt supermarkten.

Deze week 2 stations mogen verplaatsen in een distributiecentrum van Aldi België in Erpe Meren. Een op kantoor van de goederenontvangst en de ander in de hal.

Ook hebben we een station verplaatst in het distributiecentrum in Heusden-Zolder

Aldi erpe meren 1 Aldi erpe meren 2 Aldi erpe meren 3

De afgelopen 2 dagen is er bij Surface Treatment in Maasbracht een nieuw station bijgeplaatst in het nieuwe kantoor. Er is hier gekozen voor een eindstation in een wit-metalen uitvoering, in plaats van de standaard pvc-grijze behuizing. Deze metalen behuizing geeft het station een moderner en strakker uiterlijk, en past mooi bij de rest van het nieuwe kantoor.

Stalen station Surface treatment Stalen station 2 Surface treatment Surface treatment

In 2020 wordt de installatie bij HG International in Almere flink uitgebreid. 

hg_international_beugels hg_international_buis

Deze week is de buizenpostinstallatie in de Dirk van den Broek in Goes omgebouwd naar Sumetzberger. 

dirk_vd_broek_goes

Afgelopen maandag zijn we begonnen in het Tergooi ziekenhuis. We hebben een deel van de leiding die door de kruipruimte moet gemonteerd, voordat de betonnen afdekplaten er op komen. Het gaat om 40mtr 110mm leiding en 35mtr 160mm leiding.
Volgende week, wanneer de afdekplaten geplaatst gaan worden, wordt het laaste deel leidingwerk in de kruipruimte gemaakt.

Tergooi ziekenhuis werkzaamheden gestart

Pages