Energiek in buispostsystemen!

Laatste nieuws

Afgelopen maandag zijn we begonnen in het Tergooi ziekenhuis. We hebben een deel van de leiding die door de kruipruimte moet gemonteerd, voordat de betonnen afdekplaten er op komen. Het gaat om 40mtr 110mm leiding en 35mtr 160mm leiding.
Volgende week, wanneer de afdekplaten geplaatst gaan worden, wordt het laaste deel leidingwerk in de kruipruimte gemaakt.

Tergooi ziekenhuis werkzaamheden gestart

JSN Techniek is vanaf nu ook erkend leerbedrijf in de richting Middenkader engineering.

Begin februari mogen wij ook gelijk onze eerste stagiair Joost welkom heten. Hij komt zijn eindstage bij ons lopen en werkt enkele examenopdrachten tijdens zijn stage bij ons uit. 

Deze week zijn wij begonnen met het jaarlijkse onderhoud bij Mepavex / Meeus logistics in Bergen op Zoom.

Onderhoud buizenpost Mepavex logistics 2020 Onderhoud buizenpost Mepavex logistics 2020 2

JSN Techniek wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Tijdens feestperiode hanteren wij gewijzigde openingstijden. Heeft u onverhoopt een storing? Dan kunt u ons altijd bellen op 0174-257050. Mochten wij op dat moment gesloten zijn, wordt uw oproep automatisch beantwoord door onze telefooncentrale.

Vanaf maandag 6 januari zijn wij weer geopend volgens onze normale openingstijden.

De kerst staat voor de deur en 2019 loop op zijn eind. JSN Techniek kijkt terug op een mooi jaar met grote veranderingen.
Wij zijn 2019 begonnen als onderdeel van van der Arend installaties, maar afgelopen zomer zelfstandig verder gegaan als JSN Techniek.
Ondertussen zijn wij geheel gesetteld in ons nieuwe bedrijfspand in Monster.

De buizenpost in Dirk van den Broek Oudenbosch is ook opgeleverd. Het was her en der nog een flinke puzzel door het lage plafond, maar mede dankzij een prettige samenwerking met alle andere aannemers op de klus, Is de verbouwing voor iedereen een geslaagd succes.

Dirk vd broek oudenbosch kantoor Dirk vd broek oudenbosch kassa Dirk vd broek oudenbosch bypass

Pages