Energiek in buispostsystemen!

Laatste nieuws

In 2019 en 2020 bouwd het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam een nieuwe vleugel. Deze uitbreiding wordt voorzien van een buizenpostsysteem met een diameter van 160mm. In deze extra grote buizenpost kunnen grotere ladingen, waaronder chemo's, zonder problemen verstuurd worden.

Deze week is het nieuwe buizenpostsysteem bij Hera Global Forwarding in de Botlek Rotterdam opgeleverd.

Hera global Hera global Hera global

Deze week is de nieuwe buizenpostinstallatie in Wormer opgeleverd. Na de winkel in Wormerveer was het deze week de beurt aan Wormer voor een complete verbouwing en de aanleg van een nieuw buizenpostsysteem.

Wormer servicebalie Wormer kassankatoor 2 Wormer kassakantoor

In oktober zijn 2 compleet nieuwe buizenpostsystemen opgeleverd in Dekamarkt supermarkten in Santpoort en Wormerveer. De kassa's staan via de buizenpost in verbinding met het kassakantoor. Binnenkort staat nog de Dekamarkt in Wormer op het programma voor eveneens een compleet nieuw systeem.

Dekamarkt Wormerveer Dekamarkt Wormerveer Dekamarkt Wormerveer

Op woensdag 18 september is er een nieuwe bedrijfsauto in gebruik genomen in de nieuwe huisstijl van JSN Techniek. Collega servicemonteur Marco Broos gaat er weer met veel plezier veel kilometers mee maken.

Auto JSN Techniek

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Van der Arend Installaties. Van der Arend Installaties is al 30 jaar uw vertrouwde partner in buispostsystemen.

JSN Techniek opent vestiging in Monster. JSN Techniek staat voor 'Techniek in Motion' en installeert buispostsystemen in de logistieke sector, zoals transportbedrijven en logistieke dienstverleners, retail (winkel)ketens, industrie, productiebedrijven, gemeentehuizen, kantoren en in de zorgsector, zoals apotheken en ziekenhuizen.

Vestiging Monster

Pages