Energiek in buispostsystemen!

Buispostsystemen zelfstandig verder onder de naam JSN Techniek

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Van der Arend Installaties. Van der Arend Installaties is al 30 jaar uw vertrouwde partner in buispostsystemen.

Met ingang van 1 juli 2019 gaat de bedrijfstak buispostsystemen zelfstandig verder onder de naam JSN Techniek. Middels deze afsplitsing kunnen wij beter de focus leggen op de specifieke discipline van buispostsystemen.

JSN Techniek

Dit betekent meer aandacht voor buispostsystemen in het algemeen, maar vooral voor speciale oplossingen in de zorg zoals ziekenhuizen met toepassingen voor het automatisch transport van medicatie, het snel en veilig verzenden van samples naar het laboratorium in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie en bij productiebedrijven en efficiƫnte oplossingen in de logistieke/retail sector.

Deze verzelfstandiging brengt verder voor u geen merkbare veranderingen met zich mee maar zorgt er wel voor dat wij onze dienstverlening en samenwerking met u in de toekomst kunnen blijven continueren en u nog beter kunt profiteren van onze opgebouwde kennis, ervaring en technologie van fabrikant/leverancier Sumetzberger.

JSN Techniek gaat zich vestigen op een nieuwe locatie in Monster en blijft nauw samenwerken met Van der Arend Installaties in Naaldwijk. De voor u bekende personen blijven voor u het aanspreekpunt en wij staan dan ook voor u klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wij zien de samenwerking met u als klant met vertrouwen tegemoet en hopen dat wij in de toekomst op u mogen blijven rekenen!

Met vriendelijke groet,

Jeffry Neijts
Directeur
06-29570541
jeffry.neijts@jsntechniek.nl

Sander Neijts
Bedrijfsleider
06-48536377
sander.neijts@jsntechniek.nl