Energiek in buispostsystemen!

Corona maatregelen

Bij JSN Techniek zullen de werkzaamheden in de eerste instantie door gaan. Wel nemen wij alle adviezen van het RIVM in acht en passen onze werkwijze daar op aan indien nodig. Wij volgen de situatie nauwgezet en passen onze werkwijze aan mochten de situatie en de adviezen vanuit het RIVM veranderen.

Al onze medewerkers houden rekening met de aangescherpte veiligheidsmaatregelen om verspreiding te voorkomen:

  • Al onze medewerkers dragen een mondkapje wanneer zij bij u op locatie aan het werk zijn.
  • Al onze medewerkers wassen regelmatig hun handen. Ook zijn al onze monteurs in de buitendienst voorzien van desinfecterende handgel.
  • Al onze medewerkers hoesten en niezen in hun mouwen/elleboog, en gebruiken enkel papieren zakdoekjes.
  • Al onze medewerkers schudden geen handen en behouden minimaal 1.5 meter afstand tot anderen.
  • Al onze medewerkers zullen bij verkoudheidsklachten thuis blijven totdat deze geheel over zijn.

Daarnaast zal in onze planning rekening gehouden worden met de huidige situatie. 
Er zal voorafgaand aan ons bezoek, telefonisch of per mail, met de klant worden bevestigd of onze monteurs welkom zijn en of de werkzaamheden door kunnen gaan. Ook zullen wij bij de klant informeren over bij hun geldende veiligheidsmaatregelen.
Mocht de klant aangeven liever geen externe monteurs over de vloer te hebben, hebben wij hier uiteraard alleen maar begrip voor.

Overnachtingen proberen wij tot nader bericht zo veel mogelijk te beperken. Werkzaamheden waar normaal gesproken een overnachting voor wordt ingepland, kunnen, rekening houdend met de extra reistijd, langer duren dan normaal.

Verkoopafspraken zullen zoveel mogelijk digitaal plaatsvinden.
Storingen proberen wij zoveel mogelijk telefonisch op te lossen. Mocht dit niet lukken, zal er in overleg een monteur ter plaatse komen, genoemde veiligheidsmaatregelen in acht nemend.


Voor Belgische relaties:

Wij proberen zo veel als mogelijk ook de situatie in België te volgen. Het kan zijn dat wij niet geheel op de hoogte zijn van de huidige situatie wanneer wij een bezoek aan u brengen.
Wij vertrouwen erop dat u ons waar nodig op de hoogte stelt, voorafgaand aan ons bezoek.