Energiek in buispostsystemen!

AntiVirus® Desinfectiepoort

De desinfectiepoort is speciaal ontwikkeld om carriers schoon te maken binnen enkele seconden. Na een vooraf ingestelde interval (met DesinfectionControl softwaremodule) zullen verzonden carriers hierlangs passeren, om na het desinfecteren hun weg te vervolgen naar de ingegeven ontvanger. Ook kunnen carriers handmatig naar de desinfectiepoort gestuurd worden.

De desinfectiepoort dood virussen en bacteriën* op het oppervlakte van de carrier doormiddel van UV-C straling. De carrier wordt rondom met UV-C licht beschenen waardoor het gehele oppervlak wordt gedesinfecteerd.
UV-C straling is een bewezen techniek om virussen en bacteriën te doden van oppervlaktes
Dankzij de transparante buis met UV-C filter, is in één oogopslag de status van de desinfectiepoort te zien, zonder dat de gebruiker wordt blootgesteld aan de UV-straling. 
De ingebouwde antenne checkt welke carrier, uitgerust is met een RFID-chip, gedesinfecteerd wordt en slaat dit op in de softwaremodule.

De desinfectiepoort kan worden gebruikt voor het desinfecteren van normale carriers, als ook de AntiVirus® carriers met zilverionen en is verkrijgbaar in diameter 110mm en 160mm.

antivirus desinfectiepoort

Download hier de brochure.

*Onafhankelijk getest volgens EN 17272 op antimicrobiële en antivirale activiteit.