Energiek in buispostsystemen!

AntiVirus® HEPA-filter

Met het H14 HEPA-filter bent u ervan verzekerd dat er geen vuile lucht verspreidt wordt door het buizenpost systeem. Door op afblaas- en aanzuigopeningen een HEPA-filter te installeren wordt de lucht die het systeem ingezogen en uitgeblazen wordt gefilterd.
Het HEPA-filter met "submicron" filterelement filtert zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht. O.a. virusdeeltjes, bacteriën en kleinere en grotere stofdeeltjes worden uit de lucht gehaald*.

De carriers worden verplaatst met luchtdruk. Al deze lucht wordt in het begin aangezogen en wordt aan het einde afgeblazen tot de carrier is ontvangen in het station. Door bij de aanzuig- en afblaasopening het speciaal ontwikkelde HEPA filter te plaatsen, bent u verzekerd van schone transportlucht.

Het HEPA filter is gemakkelijk aan de buis te installeren dankzij de speciale verbindingsstukken. Dankzij het grote filteroppervlakte wordt de luchtstroom zo min mogelijk gelimiteerd en heeft het filter een lange levensduur**.
Dankzij het compacte ontwerp, past eht filter gemakkelijk in de ruimte nabij het ontvangststation of boven het plafond.
Elk filter is op lekken gecontrolleerd om de kwaliteit te garanderen. De behuizing bestaan uit roestvrij materiaal. Ideaal voor veeleisende toepassingen.

antivirus hepa filter

Download hier de brochure.

*Onafhankelijk getest volgens EN 1822 met een efficiëntie van 99.995%.
**Levensduur is afhankelijk van gebruik en de hoeveelheid vuil in de lucht.